Продължете към съдържанието

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Политика за поверителност

Тази политика за поверителност е съставена, за да служи по-добре на тези, които са загрижени за това как тяхната „лична информация“ (PII) се използва онлайн. PI е информация, която може да се използва самостоятелно или с друга информация за идентифициране, контакт или локализиране на отделно лице или за идентифициране на индивид в контекст. Моля, прочетете внимателно нашата политика за поверителност, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин вашата лична информация в съответствие с нашия уебсайт.

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия уебсайт?

Когато поръчвате или се регистрирате на нашия сайт, според случая, може да бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес, пощенски адрес, информация за кредитна карта или други подробности, за да можем да ви предоставим нашите услуги.

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от вас, когато се регистрирате на нашия сайт, направите поръчка, абонирате се за бюлетин, попълните формуляр или въведете информация на нашия сайт.

Как използваме вашата информация?

Можем да използваме такава информация по следните начини:

  • За да персонализираме вашето изживяване на нашия сайт и да ни позволим да предоставим типа съдържание и продуктови предложения, от които се интересувате най-много.
  • За да подобрим нашия уебсайт, за да ви обслужваме по-добре.
  • За да ни позволите да ви обслужваме по-добре, като отговаряме на вашите заявки за обслужване на клиенти.
  • За администриране на конкурс, промоция, проучване или друга функция на сайта.
  • За бързо обработване на вашите транзакции.
  • За изпращане на периодични имейли относно вашата поръчка или други продукти и услуги.

 

Как защитаваме информацията, която получаваме?

Нашият сайт се преглежда редовно за уязвимости в сигурността, за да направим вашето посещение на нашия сайт възможно най-безопасно.

Вашата лична информация се съдържа зад защитени мрежи и е достъпна само от ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са задължени да пазят информацията поверителна. В допълнение, цялата чувствителна/кредитна информация, която предоставяте, е криптирана чрез технологията Secure Socket Layer (SSL). Ние не съхраняваме информация за кредитни/дебитни карти в нашите системи.

Ние прилагаме различни мерки за сигурност, когато потребител направи поръчка, въвежда, изпраща или осъществява достъп до тяхната информация, за да поддържаме безопасността на вашата лична информация.

Всички транзакции се обработват чрез доставчик на портал и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.